Tarvitsetko opasta lakiviidakkoon? Jukka Ahomäki tarjoaa mutkatonta lakipalvelua yrityksille ja yksityisille.

Perunkirjoitus, kauppakirja ja muut yksityishenkilöiden lakiasiat

On tärkeää selvittää etukäteen, mitkä ovat sopimuksen oikeudet ja velvollisuudet, miten omaisuutta voi lahjoittaa, miten omaisuudesta voi määrätä kuoleman varalta, miten voi varautua vanhuuden varalta tai miten omaisuus jaetaan perinnönjaossa ja osituksessa. Kun tarvitset apua esimerkiksi sopimuksiin, kauppakirjoihin tai perinnönjakoon liittyen, käänny reilusti puoleeni! Palvelen yksityisasiakkaita ja yrityksiä Järvenpäässä ja Keski-Uudellamaalla.

Avioehto, testamentti, lahjakirja, edunvalvontakirja

Laadin sinulle toiveidesi mukaisen ja elämäntilanteeseesi sopivan, oikeudellisesti pätevän avioehdon, testamentin, lahjakirjan tai edunvalvontavaltakirjan.

Omaisuuden jako, perunkirjoitus, pesänselvitys, yhteisomistus

Neuvon omaisuuden jakoon liittyvissä kysymyksissä avioerotilanteessa ja perinnönjaossa. Laadin ositussopimuksen ja perinnönjakosopimuksen sekä toimin oikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana. Huolehdin yhteisomistussuhteen purkamisesta.

Asunto- ja kiinteistökaupat, vahingonkorvaus, työsuhdeasiat

Ennen kuin solmit merkittävää sopimusta, kuten urakkasopimusta, asunto- tai kiinteistökauppaa, kannattaa etukäteen selvittää, mihin sopimuksella sitoudut. Neuvon asunto- ja kiinteistökauppariidoissa sekä vahingonkorvaus- ja työsuhdeasioissa. Neuvon myös työkyvyttömyysasioissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun tarvitset apua vaikkapa perunkirjoitusten tai kiinteistökauppojen kanssa, kannattaa ottaa yhteyttä osaavaan lakimieheen. Neuvon ja autan sinut paperiviidakon ja lakikiemuroiden läpi selkokielellä. Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta!