Tarvitsetko opasta lakiviidakkoon? Jukka Ahomäki tarjoaa mutkatonta lakipalvelua yrityksille ja yksityisille.

Sopimusten laadinta ja muut yritysten lakiasiat

Oletko aloittanut juuri oman yritystoiminnan, muttet ole vielä selvillä toiminnan vastuista ja velvoitteista tai siitä, miten yrityksen lakiasiat kannattaisi järjestää?  Oletko kohdannut ongelmia solmituissa sopimuksissa tai sopimusten hallinnassa? Suunnitteletko yrityksen omistajapohjan laajentamista tai harkitsetko jonkun liiketoiminta-alueen myymistä? Onko yrityksessä tullut keskustelua omistajien välisestä sopimuksesta – osakassopimuksesta?

Olen erikoistunut yritysten lakiasioihin liittyviin kysymyksiin ja neuvon kaikissa niihin liittyvissä asioissa. Asiakkaani ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä Järvenpäästä ja Keski-Uudenmaan alueelta.

Sopimusten laadinta ja hallinta

Sopimusten hallinta on yrityksen lakiasioiden keskiössä. Sopimusten laatiminen ja niiden tulkinta vaativat erityisosaamista. Kattava ja selkeästi laadittu kirjallinen sopimus ehkäisee usein riitatilanteiden kärjistymisen ja erimielisyydet sopimuksen sisällöstä. Käyn läpi yrityksen voimassa olevat sopimukset ja sopimusluonnokset sekä laadin sopimuksia. Avustan sopimusneuvotteluissa sovintoratkaisun aikaan saamiseksi.

Vastuukysymykset keskiössä

Aikanaan olen toiminut riskienhallintakonsulttina. Olen perehtynyt yritysten riskien kartoittamiseen ja keinoihin, joilla riskit voidaan välttää tai varautua niihin mahdollisimman hyvin. Tänä päivänä yhtiön johdon vastuukysymykset yhtiötä, omistajia, ulkopuolisia tahoja kohtaan ovat selkeästi korostuneet. Mikäli olet rakentaja, on tärkeää selvittää, että pää- ja aliurakkasopimukset ovat ehdoiltaan linjassa, eivätkä sisällä yllättäviä ehtoja. Mikäli valmistat kuluttajille myytäviä tuotteita, on toiminnassa huomioitava tuotevastuukysymykset sekä niihin suojautuminen vakuutuksilla, sopimuksilla ja tuotevalvonnalla.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun tarvitset apua sopimusten laadintaan tai muihin yritysten lakiasioihin, ota yhteyttä. Palvelen pieniä ja keskisuuria yrityksiä Järvenpäässä ja Keski-Uudenmaan alueella. Parhaiten tavoitat puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.